Façana d'Òptica Suprem a l'any 1945.
Foto: Jiménez
Òptica Suprem va nèixer l'any 1943
i va ser la primera òptica a la ciutat de Vic , al llarg de la seva història i trajectòria familiar, ha ofert als seus clients la màxima qualitat, bon servei i garantia, treballant amb perseverança, millorant dia a dia i seguint l'evolució del mon de l'òptica.

Moment actual
Actualment som un equip de professionals, que ens dediquem a que el nostre client trobi sempre les millors solucions als seus problemes òptics, de forma totalment personalitzada i amb el millor servei, tant tècnic com estètic.

Contem amb una formació continuada per conèixer els nous productes i els nous materials, així com cursos de tècniques de venda, estètica i estilisme per poder assessorar sobre temes de moda i oferir un servei complert.

La nostra filosofia
La nostre filosofia és atendre al client i donar-li solucions òptiques d'una manera professional, seriosa i constant amb l'experiència de tots aquest anys de treball acurat i meticulós.

La nostra empresa pretén millorar i conèixer les preferències i necessitats dels nostres clients, per poder-los assessorar i satisfer. Els nostres productes són de primera qualitat i amb uns estrictes controls.

El nostre objectiu és crear un lloc on el client pugui tenir el seu espai, un contacte exclusiu directe i de confiança, en un tema tant delicat com és la seva salut visual. Creiem que és bàsic analitzar el cas de cada client i si cal derivar-lo a l'oftalmòleg, professional de la salut que tracte patologies visuals, creiem que junts podem aconseguir una millor feina i resultats.


Especialitat i efectivitat en solucions òptiques
El nostre òptic optrometrista compta amb una llarga trajectòria en aquest terreny i prestigi en aquest camp, el seu treball es porta a terme amb totes les noves tècnologies digitalitzades, per fer els exàmens visuals i l'adaptació de lents de contacte, amb tota fiabilitat i precisió per al pacient.

Contem amb un servei de teràpies visuals, on es tracten problemes de disfuncions que podem tenir repercusions en el rendiment escolar en nens, adolecents i també en el terreny professional.

En el nostre taller de muntatge, els nostres tècnics, estudien les graduacions especials, per aconseguir els calibrats òptims en gruix   i també en pes, amb materials orgànics que permeten ser més prims, estètics, lleugers i amb tractaments totalment nítids i transparents.Som especialistes en graduacions especials.
La qualitat, el servei post-venda i els preus dels nostres productesEls nostres productes son els més prestigiosos i innovadors del mercat i treballem amb les millors marques i empreses del sector, descartem tots aquells productes que son de baix preu, perquè no compleixen les nostres exigències.

Oferim un bon servei post-venda en recanvis i reparacions dels nostres productes. Fem un seguiment i mesurem el grau de satisfacció dels nostres clients per poder millorar en tot el que ens a sigui possible.

Tenim un extens ventall de preus i possibilitats, hem ampliat la nostra oferta en alguns productes per oferir una alternativa de preu respectant la qualitat que nosaltres treballem.


Rambla del Passeig, 24. 08500 Vic • Tel. 93 886 33 71 • correu-e: info@opticasuprem.com


Segueix-nos a Facebook