Òptica Suprem està centrada en el tracte i atenció al client, en la dimensió terapèutica,  tècnica i estètica.

Oferim solucions professionals per a la salut visual i solucions estètiques tenint en compte les tendències de la moda.

Creiem que escollir unes ulleres és una decisió important per a la imatge d’una persona i pot resultar complicat per a l’usuari. És per aquest motiu que hem incorporat uns serveis molt innovadors  que permeten encertar aquest objectiu.

Assessoria d'imatge

Conscients de la influència de la moda en tots els àmbits, el nostre repte és fer compatible la salut visual i la moda d’una manera totalment professional.

En el nostre establiment oferim un servei d’assessorament d’imatge amb la col·laboració de la nostre estilista, persona que periòdicament  tenim al nostre establiment. Aquest assessorament consisteix en fer una pinzellada en moda i després un estudi de cada persona, el perfil, l’estil, els colors que més li escauen... i finalment trobar la muntura més adient. És un servei gratuït i sense obligació de compra, per a tots els nostres clients i per a totes les persones interessades, només cal telefonar per concertar hora.

En el cas que el dia de l'assessoria el client cregui oportú fer-se les ulleres, com a atenció, té un descompte especial  per aquesta ocasió.

Visioffice (sistema informàtic)

VISIOFFICE: Només necessita 30 segons per entendre el teu ull.

El teu diagnòstic en 3D.

Aquest innovador sistema de mesura és l'únic que registra i analitza el moviment natural de l'ull. L'eyecode és la mesura de màxima precisió que fa que per primera vegada el Centre de Rotació de l'Ull es mesuri de forma exacta.

Una lent feta amb l'eyecode és exacta i ofereix una excel·lent qualitat de visió, especialment en condicions de poca il·luminació.

Visioffice no és un sistema invasiu. No estableix contacte amb l'ull en la presa de mesures i és precisa i amb valors reals de l'ull, muntures i comportament visual.

Campanyes i promocions

Estigues atent al nostre Facebook per poder beneficar-te de les nostres millors ofertes.

Segueix-nos a Facebook

Assessorament en aparells de meteorologia i precisió

En el nostre establiment ens hem especialitzat en aparells de meteorologia digitalitzada, en constant evolució i que ens ofereix informació precisa de les variables meteorològiques. A més, decoren les nostres llars amb elegància, disseny i distinció amb una gran diversitat de models: estacions, termo - higròmetres i rellotges de projecció   amb gran varietat de models, colors i prestacions.

Els podem assessorar en el funcionament i les diferents opcions i necessitats.

Taller

Els nostres tècnics porten a terme un estudi de cada cas per oferir solucions per a problemes de vista, com per exemple la baixa visió i graduacions especials. El nostre objectiu es trobar per a cada graduació, les lents més lleugeres, còmodes i estètiques, aplicant els últims avenços tecnològics del moment.

Treballem amb les marques més prestigioses i pioneres del sector.

En les ulleres de sol tenim en compte la qualitat del filtre solar ja que els ulls són 10 vegades més sensible al sol que la pell i moltes vegades no els protegim adequadament.

Post venda

Totes les reparacions són ateses amb la màxima rapidesa possible i amb un ampli ventall de garanties. És bàsic per a nosaltres el servei postvenda i poder donar solució als problemes que es puguin presentar. També oferim un servei de manteniment  per poder tenir les ulleres perfectament calibrades i en la posició correcte.


Rambla del Passeig, 24. 08500 Vic • Tel. 93 886 33 71 • correu-e: [email protected]


Segueix-nos a Facebook