MARQUES D'ULLERES

Les teves ulleres són el teu accessori més important.
És el primer que la gent veu de tu i mostren la teva personalitat.

A Òptica Suprem, el teu centre òptic de Vic hi trobaràs les següents marques d’ulleres: Ray Ban, Carolina Herrera, Tous, Emporio Armani, Giorgio Armani, Dolce & Gabanna, Silhouette, Polar, Vogue, Police, etc… una col·lecció completa de tots els estils amb les millors marques; amb muntures noves, clàssiques, ulleres de sol, ulleres per nens, lents i colors de tots els tipus… montures i lents en extraordinària harmonia. Descobreix les ulleres amb muntura completa que millor combinen amb la forma de la teva cara i destaquen la teva personalitat. Vine a Òptica Suprem i t’assessorarem.

I pels més esportistes, a la nostra òptica de Vic disposem d’ulleres esportives graduades i ulleres de protecció graduades. També disposem d’ulleres de natació graduades per piscines i màscares de submarinisme, també graduades, de la marca Aquavista. Tots els seus components s’han desenvolupat a consciència per oferir un producte de gran qualitat amb totes les garanties. Les lents estan fabricades en policarbonat i un nou tractament antibaf d’última tecnologia. Les ulleres Aquavista vénen amb una tapa de silicona, una funda de neoprè amb cremallera i uns ponts de goma de diferents mides.

Logo Ray Ban

RAY BAN

Logo Carolina Herrera

CAROLINA HERRERA

Logo Tous

TOUS

Logo Emporio Armani

EMPORIO ARMANI

Logo Giorgio Armani

GIORGIO ARMANI

Logo Dolce & Gabbana

DOLCE & GABANNA

Logo Silhouette

SILHOUETTE

Logo Polar Sunglasses

POLAR

Logo Vogue Eyewear

VOGUE

Logo Police

POLICE

Logo Aquavista

AQUAVISTA

MARQUES DE LENTS DE CONTACTE

El nostre objectiu és protegir i millorar la visió de les persones. Per això a Òptica Suprem de Vic, t’oferim una gran varietat de lents de contacte personalitzades i tota mena de productes de manteniment, en funció de les teves necessitats: miopia, hipermetropia, astigmatisme, presbícia o vista cansada.
La miopia és un defecte visual freqüent, que provoca una disminució de la visió de lluny, mentre que la visió de prop és normal. La hipermetropia força el nostre ull per poder-hi veure a distància i, encara més, per veure-hi bé de prop; pot provocar símptomes com mal de cap, fatiga visual, sensació de picor als ulls, irritabilitat, etc. L’astigmatisme produeix una distorsió en les imatges que observem, tant de prop com de lluny, i pot provocar molèsties com mal de cap, enrogiment ocular, malestar a la nuca, sensació de picor als ulls, etc. La presbícia o vista cansada és un defecte fisiològic que apareix a partir dels quaranta anys. Afecta la nostra capacitat per realitzar feines amb visió de prop com llegir o mirar el telèfon mòbil.

Davant d’aquesta varietat de problemes oculars, a Òptica Suprem treballem amb les millors marques de lents de contacte, amb lents dissenyades per proporcionar una bona agudesa visual, comoditat i facilitat d’adaptació. És important que les teves lents de contacte siguin bones i còmodes, perquè les has de dur durant bona part del dia.
A més, amb els nous hàbits quotidians cada vegada passem una quantitat d’hores més gran davant d’ordinadors, smartphones i tauletes, i per això també disposem de lents de contacte dissenyades per usuaris de pantalles digitals, que mantenen el 95% d’hidratació fins a 16 hores.
Som especialistes en lents de contacte progressives, i a més a més també tenim lents de contacte de fantasia, lents de contacte de colors, etc.
Les lents de contacte són productes sanitaris regulats per les autoritats sanitàries, la seva cura i manteniment són molt importants; a Òptica Suprem disposem de tota mena de productes per al manteniment de les lents de contacte.
Si busques assessorament sobre lents de contacte a Vic, vine a conèixer els òptics-optometristes d’Òptica Suprem, i t’oferirem una solució personalitzada.

Logo Cooper Vision

COOPER VISION

Lobo Bausch Lomb

BAUSCH-LOMB

Logo Alcon Novartis

ALCÓN

APARELLS DE METEOROLOGIA

A Òptica Suprem també disposem de productes de mesurament de les variables físiques: aparells de meteorologia, digitals, aparells per mesurar la temperatura (termòmetres, termòmetres de Galileo, termòmetres portàtils), aparells per mesurar la humitat (higròmetres, higròmetre del Frare -fet de cartó, és famós perquè preveu el temps que farà movent la seva vareta-, higròmetres), aparells per mesurar la velocitat i el cabal d’aire (anemòmetres, anemòmetres portàtils, cabalímetres), aparells per mesurar la pressió atmosfèrica (baròmetres, altímetres, manòmetres, micromanòmetres), aparells per mesurar la quantitat de precipitació (pluviòmetres), aparells per mesurar la distància i la velocitat (podòmetres), etc.

I també tenim prismàtics, telescopis terrestres per l’observació de les aus, telescopis astronòmics, brúixoles, lupes, microscopis, despertadors, etc. Us recomanarem el que millor s’adapti a les vostres necessitats, des del més adequat per una correcta iniciació fins als més complets per l’afeccionat més exigent.

Logo Herter

HERTER

Logo Konus Optical Sport Systems

KONUS