Òptica Suprem

Som un centre òptic amb una llarga experiència, situat al centre de Vic.

Òptica Suprem va néixer l’any 1943 i va ser la primera òptica a la ciutat de Vic. Al llarg de la seva història i trajectòria familiar, ha ofert als seus clients la màxima qualitat, bon servei i garantia, treballant amb perseverança, millorant dia a dia i seguint l’evolució del món de l’òptica.
Actualment som un equip de professionals, que ens dediquem a què el nostre client trobi sempre les millors solucions als seus problemes òptics, de forma totalment personalitzada i amb el millor servei, tant tècnic com estètic.
Comptem amb una formació continuada per conèixer els nous productes i els nous materials, així com cursos de tècniques de venda, estètica i estilisme per poder assessorar sobre temes de moda i oferir un servei complet.

CANTACTI AMB NOSALTRES

Varilux Especialista

Som una òptica Varilux Especialista, dotada dels instruments de mesura més precisos del mercat i les lents de millor qualitat.

La nostra filosofia

La nostra filosofia és atendre al client i donar-li solucions òptiques d’una manera professional, seriosa i constant amb l’experiència de tots aquests anys de treball acurat i meticulós.
La nostra empresa pretén millorar i conèixer les preferències i necessitats dels nostres clients, per poder-los assessorar i satisfer. Els nostres productes són de primera qualitat i amb uns estrictes controls.
El nostre objectiu és crear un lloc on el client pugui tenir el seu espai, un contacte exclusiu directe i de confiança, en un tema tan delicat com és la seva salut visual. Creiem que és bàsic analitzar el cas de cada client i si cal derivar-lo a l’oftalmòleg, professional de la salut que tracti patologies visuals, creiem que junts podem aconseguir una millor feina i resultats.

Òptica Suprem Vic - Salut visual a Osona

Especialitat i efectivitat en solucions òptiques

El nostre òptic optometrista compta amb una llarga trajectòria en aquest terreny i prestigi en aquest camp, el seu treball es porta a terme amb totes les noves tecnologies digitalitzades, per fer els exàmens visuals i l’adaptació de lents de contacte, amb tota fiabilitat i precisió per al pacient.
Comptem amb un servei de teràpies visuals, on es tracten problemes de disfuncions que podem tenir repercussions en el rendiment escolar en nens, adolescents i també en el terreny professional.
En el nostre taller de muntatge, els nostres tècnics, estudien les graduacions especials, per aconseguir els calibrats òptims en gruix i també en pes, amb materials orgànics que permeten ser més prims, estètics, lleugers i amb tractaments totalment nítids i transparents.

Som especialistes en graduacions especials. La qualitat, el servei postvenda i els preus dels nostres productes

Els nostres productes són els més prestigiosos i innovadors del mercat i treballem amb les millors marques i empreses del sector, descartem tots aquells productes que són de baix preu, perquè no compleixen les nostres exigències.
Oferim un bon servei postvenda en recanvis i reparacions dels nostres productes. Fem un seguiment i mesurem el grau de satisfacció dels nostres clients per poder millorar en tot el que sigui possible.
Tenim un extens ventall de preus i possibilitats, hem ampliat la nostra oferta en alguns productes per oferir una alternativa de preu respectant la qualitat que nosaltres treballem.

Òptica Suprem Vic graduacions especials

Òptica Suprem

Els nostres òptics-optometristes estan acreditats per una llarga experiència i una formació i millora constant.