Assessorament d'imatge i estètica

Òptica Suprem - Assessorament d'imatge i estètica a Vic

A Òptica Suprem, també som estilistes. Conscients de la influència de la moda en tots els àmbits, el nostre repte és fer compatible la salut visual i la moda d’una manera totalment professional.
Estudiem les línies, formes i volums de la teva cara, per ressaltar les seves virtuts. Et mostrarem quines ulleres són les que més destaquen el teu rostre i com combinar-les. També t’ensenyarem a triar les ulleres i l’estilisme més idonis per a les diferents ocasions tant de la teva vida personal com professional.
En el nostre establiment oferim un servei d’assessorament d’imatge amb la col·laboració de la nostra estilista, persona que periòdicament tenim al nostre establiment. Aquest assessorament consisteix a fer una pinzellada en moda i després un estudi de cada persona, el perfil, l’estil, els colors que més li escauen… i finalment trobar la muntura més adient. És un servei gratuït i sense obligació de compra, per a tots els nostres clients i per a totes les persones interessades, només cal telefonar per concertar hora.
En el cas que el dia de l’assessoria el client cregui oportú fer-se les ulleres, com a atenció, té un descompte especial per aquesta ocasió.