Lents progressives amb visió en alta resolució i camps visuals més amplis

Òptica Suprem Vic - Lents progessives

Les lents progressives són la millor solució per a la presbícia o vista cansada, un error refractiu que apareix al voltant dels 45 anys i que es deu a pèrdua de flexibilitat i transparència del cristal·lí, una lent natural de l’ull, responsable de dur a terme l’enfocament en el pla proper.

Les lents progressives són les lents més evolucionades de mercat, i permeten als prèsbites una visió correcta a totes les distàncies (en el pla llunyà, mitjà i proper), amb una transició suau d’una a una altra, sense “salts” entre elles. Aquesta característica tècnica implica una característica estètica: com que no té “talls” que delimiten els camps de visió, les lents progressives donen un aspecte natural als ulls.

A Òptica Suprem de Vic estem certificats per treballar amb la més avançada generació de lents progressives Varilux, que ofereix una visió nítida a totes les distàncies. Els usuaris de les lents progressives de la X Sèries de Varilux gaudeixen d’una visió natural a qualsevol distància. Quan mirem a l’horitzó (pla llunyà), la nostra pupil·la es dirigeix ​​cap amunt; si mirem al pla mitjà (a una distància de 30-40 cm a 6 metres), se situa aproximadament en la meitat de l’ull i, quan estem fent una feina que requereix una bona visió de prop, es mou cap a la part inferior de l’ull.

Les X Sèries de les lents progressives Varilux amb retallat digital avançat que t’oferim a Òptica Suprem estan realitzades amb tecnologia d’última generació i permeten, d’aquesta manera, una personalització màxima.
Són les lents progressives més avançades del mercat. Es realitzen treballant la graduació punt a punt sobre les dues superfícies: cara interna i externa. Gràcies a això, proporcionen una major precisió visual i, a més, zones més àmplies de gran qualitat de visió.
El retallat digital avançat únicament es pot realitzar amb maquinària digital d’última generació. Les lents Varilux d’última generació ofereixen a l’usuari una visió molt natural a totes les distàncies: en el pla de prop, intermedi i de lluny.
Proporcionen una òptima qualitat visual fins i tot en graduacions complexes, ja que es realitzen basant-se en dissenys avançats.
De fet, la gamma més avançada de progressives Varilux que pots trobar a Òptica Suprem ha rebut el premi a la innovació 2019 i ha estat escollida producte de l’any 2019. Varilux X Sèries, la gamma més avançada de lents progressives que respon a les exigències de la presbícia d’avui, i que és la marca més important d’Essilor, ha rebut el premi Silmo d’Or a la innovació en la categoria de lents oftàlmiques.

A Òptica Suprem, treballem amb Visioffice, l’únic sistema que registra i analitza el moviment natural de l’ull. Consulteu més informació aquí.