Contactologia (adaptació de lents de contacte)

Òptica Suprem Vic - Contactologia

Gràcies a les noves tecnologies, el món de les lents de contacte ha fet un canvi important. El concepte de lents convencionals està desapareixent i les noves lents han revolucionat el mercat.

Les noves lents són de reposició mensual o diària i això permet portar un control més exhaustiu de la salut visual de cada pacient. El fet de canviar les lents amb freqüència permet que el material no es deteriori i manté l’ull en un perfecte estat de salut. S’ha vist que amb aquestes lents hi ha menys incidències, com poden ser les conjuntivitis, les al·lèrgies, les intoleràncies…

En el món de la contactologia hi ha molts laboratoris que ofereixen lents de contacte, però nosaltres treballem amb els laboratoris més prestigiosos per poder garantir el màxim de qualitat: Bausch-lomb, Alcon, Cooper Vision, Mark’ennovy, Johnson-Johnson, Eurolent, Conòptica, A3 Vision, Lentiflex,…

Gràcies a la gran varietat de lents de contacte i dels seus materials podem donar solucions a totes les necessitats, com per exemple:

  • Lents diàries per persones que són usuaris de les ulleres i volen portar les lents de contacte esporàdicament.
  • Lents mensuals per als usuaris de lents de contacte habitualment. Els hi permet portar unes lents molt confortables i que no creen incidències.
  • Lents de colors per qui vol canviar el color dels seus ulls. Poden ser anuals, mensuals o diàries.
  • Lents de gas permeable durant el dia o les Orto-k durant la nit que són lents que permeten controlar millor la miopia i s’adapten com a lents terapèutiques.
  • Lents anuals per graduacions especials. Són lents amb paràmetres especials per graduacions o astigmatismes forts.
  • Lents de fantasia. Són lents pintades en formes i colors per carnestoltes o festes de disfresses.